Известие

Collapse
No announcement yet.

Неработещи чистачки мигачи ел стъкла

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не е тайна! Просто нямам време да пиша!
    Тази тема сме я разисквали в страницата в Facebook, и там помогнах на един колега който си беше трошил главата цял ден, и си я оправи за 2 мин.!
    Просто ще загуби много повече време човека в писане от колкото да му обясня по телефона и той да напише после тук!
    Виждам че колегата ecotronic който наистина е доказано кадърен се старае да обясни и помогне но не на всеки може да му стане ясно просто ей така и може да му звучи като висша математика – БЕЗ ДА ИСКАМ ДА УБИЖДАМ НИКОГО!

Проблема е в един бушон 7.5А който се намира над бушониерата и зад копчето за регулирането на нивото фаровете! Този бушон явно управлява цяла верига, на която са ел. стъкла, чистачки, парно, климатик и т.н.
    Там са 2 колонки х3 бушона, и мисля че проблемния е в лявата колонка средния!
    Предполагам че колегата е правил някакви манипулации и някъде е дал на късо!
    Той да разкаже!
    Last edited by ivomanev; d.m.y г., 22:13.
    Alfa Romeo 156 - 1.9 JTD 100 и не знам си там колко коня

Comment

Проверих ги нямам изгорял бушон

Comment

Мистерия.

Аз предлагам да започнем методично с най-простия от всички изброени консуматори, които не работят - клаксонът.
        Предполагам че проблемът е общ.

И така - ето я схемата:

Като натиснеш клаксона, чува ли се релето му да цъка в блока с предпазителите под волана?

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

А провери ли си буксите?
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Клаксона работеше проблема е решен благодаря на всички за помоща оказа се изготял предпазител 10А над таблото с бушоните най отгоре

Comment

Еми нали точно за тези бушони ти казвах!
              Те управляват цели вериги!
              При тези симптоми, просто нямам какво друго да е!

Ако е бил някъде другаде проблема, опиши го и ако можеш направи снимки за да си полезен и на други, които да не си разглабят цялата кола заради един бушон!
              Last edited by ivomanev; d.m.y г., 21:49.
              Alfa Romeo 156 - 1.9 JTD 100 и не знам си там колко коня

Comment

Working...
              X